• Kövess minket!

Egyéb

MVSZ sajtótájékoztató Pécsen

MVSZ sajtótájékoztató Pécsen

A Magyar Vitorlás Szövetség megtartotta a 2014. évet lezáró sajtótájékoztatóját. A televíziót, rádiót, az írott és online médiát Pécsen, a város legújabb gyógy szállodájában, a Hotel Therapiában tartott sajtótájékoztatón látta vendégül a szövetség.

A sajtótájékoztatót dr. Kollár Lajos, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke nyitotta meg, majd Fa Nándor Spirit of Hungary 60' IMOCA Ocean Masters Sailing projektjéről beszélt, azon belül is a soron következő Barcelona World Race-ről. A sajtótájékoztatón élő online kapcsolat segítségével Fa Nándortól is kérdezhettek az újságírók.

Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára értékelte a 2014. évi szövetségi működést és beszámolt a kiemelkedő sporteredményekről. A tájékoztatón részt vettek a Vadnai testvérek, mint az elmúlt esztendő, jelentős sporteredményeinek birtokosai.

Dr. Bodnár Imre a Magyar Vitorlás Szövetség Jogi Bizottságának tagja - helyi érintettsége okán - számolt be az orfűi vitorlázás fejlesztési koncepciójáról, a folyamatban lévő 21 millió forint összértékű beruházásról.

Nagy Csaba a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke beszélt a megye és a vitorlázás kapcsolatáról, az orfűi vitorlázás jövőbeni lehetőségeiről.