• Kövess minket!

Egyéb

A Fritz Vitorla támogatja a magyar Dragon-flottát

A Fritz Vitorla támogatja a magyar Dragon-flottát

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Dragon Szövetség és a Fritz vitorlák magyarországi forgalmazója.

Az osztályban rendkívül sikeres vitorlamárka támogatja a Dragon Országos Bajnokságot és kedvezményeket nyújt a magyarországi egységek vitorlavásárlásaihoz.

A Fritz vitorlák a bajorországi Chiemsee partján készülnek. A műhely névadó tulajdonosa Werner Fritz, aki maga is aktív és sikeres Dragon-vitorlázó,  többszörös világ- és Európa-bajnoki érmes. A Fritz vitorlák évről évre ott vannak a nagy nemzetközi versenyek győzteseinek hajóin: a márciusi San Remó-i Európa-bajnokságon például az első három hajó mindegyike Fritz vitorlát használt. Így a cég jelmondata „A többiek előtt, mindig!” valódi tartalommal telik meg.

A Fritz vitorlákat Szombati Péter forgalmazza Magyarországon. „A Dragon osztály nemzetközi szinten a Fritz egyik legfontosabb partnere, és szeretném, ha Magyarországon is szorosabbra fűznénk a kapcsolatainkat. A magyar flotta évek óta nagyon aktív, és nemzetközi szinten is egyre több sikert ér el, ezért nagy örömömre szolgál, hogy ebben az évben a május végén tartandó magyar bajnokság egyik szponzora lehetünk” – hangsúlyozta a Fritz magyarországi képviselője.

„Ismerjük, szeretjük és örömmel használjuk a Fritz vitorlákat a magyar Dragonokon. Tagjaink örömmel fogadták a vitorlavásárlásokra nyújtott engedményeket és nagyon örülünk a bajnokságra felajánlott díjaknak is”  – mondta Náray Vilmos, a Magyar Dragon Szövetség elnöke.