• Kövess minket!

Hazai

A várható viharos időjárás miatt, elmarad az I. Subaru Csopaki Évadnyitó Pályaverseny!

A várható viharos időjárás miatt, elmarad az I. Subaru Csopaki Évadnyitó Pályaverseny!

A várható viharos időjárás miatt, elmarad az I. Subaru Csopaki Évadnyitó Pályaverseny!

Kedves Sporttársak!


Az EGIS SE nevében sajnálattal jelentjük be, hogy a vasárnapi napon várható viharos időjárás miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az I. Subaru Csopaki

Évadnyitó Pályaversenyt.

Jelenleg úgy tűnik, hogy - a szombati - Balatoni Évadnyitó alatt élénk, a vitorlázás szempontjából kiváló szél lesz, de az OMSZ figyelmeztetése és előrejelzése alapján, vasárnapra erős hidegfront betörése várható a Balaton térségében, viharos, 80-90 km/h-s széllökésekkel.

Hagyományteremtő szándékkal írtuk ki a versenyt, hogy a Balatoni Évadnyitó túraversenyt követően vasárnap pályaversenyzési lehetőséget biztosítsunk Nektek, de hosszas gondolkodás után a verseny elhalasztása mellett kellett döntenünk. Megtiszteltetek minket bizalmatokkal, hiszen néhány osztály már most ranglistaversenynek jelölte a regattát.

Döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy sem a hajók, sem a legénységek épségét nem szerettük volna veszélybe sodorni, valamint figyelembe kellett vennünk, hogy a befizetett nevezési díjak, a csapatok felkészülése, illetve a rendezőség munkája se vesszen kárba.


Megkezdtük az egyeztetést a Magyar Vitorlás Szövetséggel, a hajóosztályok vezetőivel és közösen keressük az alternatív időpontokat a verseny megrendezésére.

A beérkezett nevezési díjakat visszautaljuk Nektek és hamarosan értesítünk Titeket az új időpontról.


Köszönjük megértéseteket!

Szombatra mindenkinek jó szelet, vasárnapra pedig kellemes pihenést kívánunk!

 

EGIS SE


    Fluck Reka               Kurucz Sándor
versenyvezető       szervezőbizottság elnöke