• Kövess minket!

Hazai

2018-ban újra Budapest Boat Show

2018-ban újra Budapest Boat Show

2018-ban újra Budapest Boat Show

Jövő év elején, február 22-25. között ismét megnyitja kapuit a hajózás szerelmesei előtt az ország legnagyobb hajós és vízi sport eseménye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás fő témája 2018-ban a folyami hajózás lesz, előtérbe kerülnek a budapesti Duna szakasz hajózási lehetőségei, a kajak-kenu túrák, az evezős és hajós kirándulások, valamint a kis- és nagyhajósDunai hajózás. A színpadi beszélgetések során, pedig szó esik majd a folyami hajózás szakmai kérdéseiről és az utánpótlás aktuális témáiról is.

A folyami hajózás szintén visszaköszön a Programszigeteseményein, mivel számos szárazföldön, és a Bemutató Medencének köszönhetően vízen előkészített interaktív program várja az érdeklődőket.

A fentiek mellett természetesen bemutatkozik a teljes hazai hajópiac, számos vitorlás, motoros és elektromos hajóval, illetve a hajózáshoz kapcsolódó összes felszereléssel és szolgáltatással.

A Budapest Boat Show-ra érdemes előre megváltani a belépőt, amihez december 31-ig ráadásul regisztráció esetén kedvezményesen juthatunk hozzá a http://boatshow.hu/hu/jegyvasarlas?utm_source=compass&utm_medium=pr&utm_campaign=boat_latogatoi weboldalon. Bővebb információ a Budapest Boat Show-ról a kiállítás honlapján található.

A Budapest Boat Show főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség.