• Kövess minket!

Hazai

Leiner naptárak vitorlázóknak

Leiner naptárak vitorlázóknak

A Szélképek képeskönyv után újabb ígéretes kezdeményezés dolgozza fel Leiner András fotóriporter munkáit. A versenyidőpontokkal színesített osztályszövetségi naptárak rendkívül népszerűnek bizonyultak

A Compass Magazin szerkesztősége reményét fejezi ki, hogy állandó munkatársa rövid időn belül felnő Magyarország koronázatlan naptárkirályának, Kiszel Tündének a magaslataiba, sőt akár le is taszíthatja a naptár celebet, a képzeletbeli trónról.

A trónfosztás komoly offenzívával indult, hiszen már négy osztályszövetség, a J24, a Melges 24, az Elliott 770 és a Sudár Regatta részére elkészült a 2013. évi falinaptár. Szenzációs képanyagot vonultatnak fel a naptárak, sőt lehetőség nyílik arra, hogy akár egy csapat elkészíttesse saját naptárát, melyben csak a róluk készült képek találhatóak. Példának okáért a J24 osztályszövetség tagjai közül 9 egység rendelt egyedi csapatnaptárt.

Jelenleg gyártás alatt van a modellvitorlás szakág jövő évi naptára, mely már előrendelhető.

András évről évre komolyabb képanyaggal zárja a vitorlás szezont. A www.compassmagazin.hu és más online megjelenések mellett nyomtatott formában az évente kiadásra kerülő Szélképek fotóalbum után, most már a naptárak lapjain is megjelenik a Leiner portfolió.

Naptárrendelés: info@andrewleiner.com